Sautéing Chicken Strips with Pancetta
TM6

Sautéing Chicken Strips with Pancetta

4.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • ½ oz oil
    o ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 oz pancetta, cubed (1 in.)
  • 8 oz chicken thighs, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)
    o 8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)

Inf. nutricional
por 2 bottle
Calorías
2729 kJ / 652 kcal
Proteína
63 g
Carbohidratos
0 g
Grasa
44 g
Grasa saturada
15 g
Fibra
0 g
Sodio
1050 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas