
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 gramů oleje z vlašských ořechů nebo jiného ořechového oleje
- 130 gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 plátek pomerančové kůry
- 30 gramů šalotky
- 20 gramů pálivé hořčice
- ½ čajové lžičky kari
- ½ čajové lžičky soli
- 20 gramů ovocného octa (např. jablečného, broskvového)
- Inf. nutricional
- por 4 porce
- Calorías
- 1862 kcal / 7791 kJ
- Proteína
- 3 g
- Grasa
- 201 g
- Carbohidratos
- 15 g
- Fibra
- 1.4 g
Recetas alternativas
Mandlové pyré
Ninguna calificación
Espresso tonic
5min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Ninguna calificación
Hrušky v červeném víně
Ninguna calificación
Koláč s mletým masem a zeleninou
1h 30min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min
Pomerančové hrudky s mákem
2h 20min
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Mandlové cihličky s olivami
Ninguna calificación
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Ninguna calificación
Římské gratinované artyčoky
45min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min