Dispositivos y accesorios
Magnolia Kitchen brownies
Prep. 15min
Total 1h 10min
9 portions
Ingredientes
-
oil spray to grease
-
blanched almonds60 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
coconut milk125 g
-
dairy free butter125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
soft brown sugar200 g
-
Dutch cocoa powder60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
gluten free flour100 g
-
dark chocolate (70% cocoa) roughly chopped, plus extra to sprinkle150 g
-
icing sugar to dust
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 9 portions
Sodio
1612.9 mg
Proteína
61.2 g
Calorías
17486.4 kJ /
4163.4 kcal
Grasa
245.8 g
Fibra
39.7 g
Grasa saturada
98 g
Carbohidratos
425.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Raspberry crumble bars
40min
Five seed energy bars
1h 45min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2h 15min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Coconut oat biscuits
45min
Lemon coconut bliss balls
40min
Pepita almond Florentines
1h
Almond and date bars
2h 15min
Peanut butter brownie bliss balls (Post-natal)
1h 10min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2h 30min