Dispositivos y accesorios
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
Prep. 10min
Total 1h 5min
16 portions
Ingredientes
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces220 g
-
gluten free flour plus extra for dusting50 g
-
eggs4
-
caster sugar280 g
-
grapeseed oil1 tbsp
-
gluten free cornflour200 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
-
salt1 pinch
Lemon glaze
-
pure icing sugar150 g
-
lemon juice10 - 20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
54.3 mg
Proteína
2.2 g
Calorías
1214.6 kJ /
289.2 kcal
Grasa
13.7 g
Fibra
0.1 g
Grasa saturada
7.8 g
Carbohidratos
41 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nice bundt
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten-free mini pizzas
2h
Vanilla frosting
1h 35min
Royal icing
5min
Vegan Vanilla Frosting
5min
Wholegrain scones
30min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Pear and peach crumble
50min
Lamington swiss roll
25h 40min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gingerbread House
1h 10min
Pepita almond Florentines
1h