Crown Roast of Lamb
TM6 TM5

Crown Roast of Lamb

4.2 ( 6 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 tsp dried thyme
  • 1 ½ tsp salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • ½ oz extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub
  • 2 racks of lamb frenched and crowned (see Tip)
  • 16 oz day old bread cubed (1 in.), (see Tip)
  • 32 oz water
  • 28 oz butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)
  • 6 oz red onions in pieces
  • 3 oz carrots in pieces
  • 3 oz celery in pieces
  • ¼ bunch parsley
  • 2 garlic cloves
  • 5 - 8 fresh sage leaves to taste
  • 8 oz bacon sliced (½ in.)
  • 6 oz chicken broth

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
781 kcal / 3268 kJ
Proteína
50 g
Grasa
45 g
Carbohidratos
45 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
15 g
Sodio
1789 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas