
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub
- 2 racks of lamb frenched and crowned (see Tip)
- 16 oz day old bread cubed (1 in.), (see Tip)
- 32 oz water
- 28 oz butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)
- 6 oz red onions in pieces
- 3 oz carrots in pieces
- 3 oz celery in pieces
- ¼ bunch parsley
- 2 garlic cloves
- 5 - 8 fresh sage leaves to taste
- 8 oz bacon sliced (½ in.)
- 6 oz chicken broth
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 781 kcal / 3268 kJ
- Proteína
- 50 g
- Grasa
- 45 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Fibra
- 5 g
- Grasa saturada
- 15 g
- Sodio
- 1789 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2h 20min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Beef Adobo
6h 20min
Dutch Baby Pancake
20min
Spiced Beef Sausages
40min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min