Versiones compatibles
Squashsoppa, Fisk med ris och grönsaker samt Smulpaj på äpple och päron
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g ris, vitt, långkornigt
- 400 g vatten, plus extra för att blötlägga riset
- 2 filéer av vit fisk, skinnfria, à 150-180 g (t.ex. kummel, sjötunga, abborre)
- 1 tsk salt, plus extra efter smak
- 2 - 3 nypor malen peppar, plus extra efter smak
- 6 körsbärstomater, i halvor
- 120 g äpple (1 äpple), i bitar (1,5 cm), urkärnat
- 120 g päron (1 päron), i bitar (1,5 cm), urkärnat
- 1 msk honung
- 1 msk saft av citron
- 130 g morötter, i stavar (1 x 5 cm)
-
4
gröna sparrisar, halverade på längden om tjockare än 1 cm,
o 150 g broccolibuketter - 40 g vetemjöl
- 20 g farinsocker
- 20 g smör
- 150 g lök, i bitar (4 cm)
- 1 vitlöksklyfta
- 250 - 300 g butternutpumpa, skalad, i bitar (3 cm)
- 20 g extra virgin olivolja
- 80 g mogna tomater, i bitar
- färsk gräslök, hackad, till garnering
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3480 kJ / 832 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 105 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 13.2 g