Dispositivos y accesorios
Venezia Bread
Prep. 30min
Total 11h
1 Total recipe
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Sodio
4841 mg
Proteína
63 g
Calorías
9858 kJ /
2356 kcal
Grasa
63 g
Fibra
16 g
Grasa saturada
9 g
Carbohidratos
386 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Artisan Breads
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Baguettes
15h
Apple Wheat Starter
72h 20min
White Bread
6h
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5h 5min
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Simple Mixing Bread
3h 20min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min