
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- masło do natłuszczenia naczynia do zapiekania
- 200 - 250 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 60 g mąki pszennej
- 150 g cukru
- 200 g mleka
-
200
g śmietany, min. 30% tłuszczu
o 200 g śmietany, 48% tłuszczu - 3 jajka
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 285 kcal / 1190 kJ
- Proteína
- 5 g
- Grasa
- 17 g
- Carbohidratos
- 27 g
En colecciones
Recetas alternativas
Mazurek wieniec z karmelizowanymi cytrusami
1h 35min
Drożdżowa babka z bakaliami (à la Panettone)
2h 15min
Dżem rabarbarowy z goździkami i imbirem
45min
Sernik z rabarbarem
7h 30min
Lody rabarbarowe
12h
Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą
1h
Sernik makowy z jabłkami
7h 40min
Sernik kokosowy z sosem karmelowym
3h 30min
Chłodnik pomidorowy z arbuzem i papryką
30min
Ciasto miodowe z czerwoną pomarańczą
2h
Tarta z ricottą i rabarbarem
1h 45min
Racuchy z konfiturą truskawkową (ruchanki)
1h 30min