Dispositivos y accesorios
Vijgenmosterd
Prep. 5min
Total 25min
2 glazen
Ingredientes
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 glas
Proteína
3 g
Calorías
809 kJ /
193 kcal
Grasa
2 g
Carbohidratos
37 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Rauwe chocolade bietencake
Ninguna calificación
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Ninguna calificación
Tomatenketchup
1h 15min
Zuurkool
Ninguna calificación
Meringue spoken
12h 25min
Mediterraanse gebakjes
Ninguna calificación
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Gefermenteerde wortelen
Ninguna calificación
Kerst stol
2h 20min
Confituur van ananas en gember
40min
Rode kool met appel
1h 10min