Glutenfrie mincepaier
TM6 TM5

Glutenfrie mincepaier

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Glutenfri mørdeig

  • 1 ½ appelsin kun tynne strimler av skall
  • 350 g glutenfri melblanding, hvit pluss ekstra til dryssing
  • 175 g smør, usaltet i terninger
  • 110 g vann

Fyll

  • 350 g mincemeat glutenfri (se tips)
  • 15 g mandel, flak
  • 60 g tranebær, tørkete
  • 25 g appelsinjuice, ferskpresset

Steking og servering

  • melk til pensling
  • 1 ss aprikossyltetøy blandet med 1 ss kokende vann
  • melis til dryssing

Inf. nutricional
por 1 stykke
Calorías
168 kcal / 702 kJ
Proteína
1.2 g
Grasa
9 g
Carbohidratos
21 g
Fibra
1.2 g
Grasa saturada
5 g
Sodio
31 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo