Quinoa-panert fisk med coleslaw
TM6 TM5 TM31

Quinoa-panert fisk med coleslaw

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Tartarsaus

  • 1 hvitløksfedd
  • 1 kvist flatbladet persille, fersk kun blader
  • 30 g cornichons, alle typer
  • 1 ts sitronsaft (ca. ¼ sitron)
  • 140 g gresk yoghurt (se tips)
  • 1 ss kapers, saltet skylt

Coleslaw

  • 100 g hvitkål delt i biter
  • 100 g rødkål delt i biter
  • 1 gulrot (ca. 80 g), delt i biter
  • 5 kvister dill, fersk kun blader
  • 100 g majones (se tips)
  • 1 - 2 klyper salt etter smak
  • 1 - 2 klyper malt svart pepper etter smak

Quinoa-panert fisk

  • ½ sitron kun skall, ingen hvit hinne
  • 2 kvister flatbladet persille, fersk kun blader
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 - 2 klyper salt
  • 1 - 2 klyper malt svart pepper
  • 2 egg
  • 120 g quinoaflak
  • 600 - 800 g snapperfilet, uten skinn delt i strimler

Tortillas

  • 170 g brunt rismel (se tips)
  • 60 g pilerotmel pluss ekstra til dryssing
  • ½ ts glutenfritt bakepulver (se tips)
  • 1 ts xanthan gum
  • ½ ts salt
  • 40 g smør, saltet
  • 120 g vann pluss ekstra etter behov
  • ½ ts olivenolje pluss ekstra til drypping
  • 1000 g vegetabilsk olje til steking
  • 1 sitron delt i båter, til servering

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
1114.3 kcal / 4680.5 kJ
Proteína
56 g
Grasa
66.8 g
Carbohidratos
69 g
Fibra
8.4 g
Grasa saturada
14 g
Sodio
894.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo