Risskive med røkelaks
TM6 TM5 TM31

Risskive med røkelaks

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Risbunn

  • smør myknet, til smøring
  • 300 g hvit ris
  • 900 g vann
  • 1 egg
  • ¼ ts havsalt
  • ¼ ts malt svart pepper

Laks

  • 50 g parmesanost skorpen fjernet og kuttet i terninger (3 cm)
  • 2 kvister flatbladet persille, fersk kun blader
  • 40 g smør myknet
  • 40 g hvetemel
  • 1 ½ ts karripulver
  • 320 g helmelk
  • 50 g majones (se tips)
  • 1 egg
  • 40 g sitronsaft (ca. 1 sitron)
  • 200 g røkelaks delt i biter (2-3 cm)
  • 1 klype havsalt pluss ekstra for smak
  • ¼ ts malt svart pepper pluss ekstra for smak
  • ½ ts sesamfrø (valgfritt)

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
506.3 kcal / 2126.8 kJ
Proteína
19.3 g
Grasa
26.3 g
Carbohidratos
48.2 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
12 g
Sodio
793.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo