
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 ss solsikkeolje til smøring
Hvit saus
- 100 g purreløk kun hvit del
- 2 hvitløksfedd
- 40 g smør
- 40 g hvetemel
- 500 g melk
- 1 ts muskatnøtt, malt
- 2 ts salt
Grateng
- 400 g torskefilet, uten skinn eller en annen type hvit fisk, delt i biter
- 4 ts salt pluss ekstra etter smak
- 200 g pasta, tørket, type makaroni
- 1200 g vann
- 2 eggehviter
- 2 eggeplommer
- 1 klype hvit pepper malt, etter smak
- 60 g brødsmuler, tørket eller panko
- Inf. nutricional
- por 6 porsjoner
- Calorías
- 2466.2 kcal / 10318.4 kJ
- Proteína
- 141.4 g
- Grasa
- 81.7 g
- Carbohidratos
- 285.4 g
- Fibra
- 14.3 g
- Grasa saturada
- 37.1 g
- Sodio
- 15193.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Scampi med chili og hvitløk
Ninguna calificación
Laks med urter på 50°C
Ninguna calificación
Risbolle med laks
Ninguna calificación
Risskive med røkelaks
Ninguna calificación
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min
Torsk i tomatsaus
Ninguna calificación
Saganaki med reker og feta
35min
Lutefisk
2h 20min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Ninguna calificación
Rødspette med eggesmør
55min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45min
Bacalao
50h