
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 80 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 250 g wody
- 80 g płatków owsianych
- 60 g mąki pszennej chlebowej typ 750
- 30 g oleju słonecznikowego
- 1 łyżeczka soli
- Inf. nutricional
- por 1 sztukę
- Calorías
- 84 kcal / 354 kJ
- Proteína
- 2 g
- Grasa
- 6 g
- Carbohidratos
- 6 g
- Fibra
- 0.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6h 15min
Krakersy z komosy ryżowej i chia
35min
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50min
Chleb gryczany z Trio Seeds i jabłkami
2h 20min
Chrupkie pieczywo żurawinowo-kokosowe
2h 15min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3h 30min
Batony z orzeszkami ziemnymi
1h 30min
Chleb jabłkowy z płatkami owsianymi i tymiankiem
1h 30min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1h 40min
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1h 10min
Chrupkie pieczywo
40min
Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)
1h 30min