
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1000 g ziaren kukurydzy, mrożonych (patrz wskazówka)
- 6 liści bazylii, świeżych
- 450 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
- 50 g oliwy z oliwek
- 1 - 2 łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- masło do natłuszczenia naczynia żaroodpornego
- 100 g mleka
- 45 g cukru plus dodatkowa ilość do posypania zapiekanki
- 1 ½ - 2 łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 319 kcal / 1335 kJ
- Proteína
- 5 g
- Grasa
- 10 g
- Carbohidratos
- 50 g
En colecciones
Recetas alternativas
Jagodowe frappuccino
3h 25min
Grzybowe stir-fry z ryżem
55min
Egejska zupa warzywna
50min
Wegetariański chowder z kukurydzą
30min
Drink "Dark storm"
10min
Risotto po mediolańsku
30min
Frappuccino z czekoladowym likierem
15min
Szampański crème brûlée z biszkoptami
3h
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1h 20min
Gulasz pieczarkowy z knedlami z czerstwego pieczywa
50min
Wegetariańskie curry ziemniaczane z kalafiorem (aloo gobi)
1h 10min
Zupa miso
45min