Quince Tart
TM6 TM5

Quince Tart

4.4 ( 5 valoraciones )

Ingredientes

Pastry

  • 150 g sugar
  • 1 lemon thin peelings of skin only
  • 200 g unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing
  • 1 medium egg
  • 1 egg yolk from medium egg
  • 1 pinch fine sea salt
  • 400 g plain flour
  • 1 Tbsp baking powder

Filling

  • 700 g quince paste cut in pieces (see tip)
  • 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)

Assembly

  • 1 egg white for brushing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
824 kcal / 3448 kJ
Proteína
7 g
Grasa
29 g
Carbohidratos
134 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas