Dispositivos y accesorios
Apricot Raspberry Cheesecake
Prep. 20min
Total 5h 30min
12 slices
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
butter soft, diced, plus extra for greasing100 g
-
plain flour160 g
-
cocoa powder25 g
-
sugar70 g
-
medium egg1
-
baking powder½ tsp
Filling
-
curd cheese (quark) or fromage frais500 g
-
milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
sugar170 g
-
cornflour45 g
-
lemon juice20 g
-
medium eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
400 g tinned apricots, drained, quartered (1 x 410 g tin)apricots ripe, quartered400 g
-
150 g frozen raspberries, defrostedraspberries150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
9 g
Calorías
1502 kJ /
359 kcal
Grasa
18.4 g
Carbohidratos
39.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
COOKING FOR A CROWD
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Frangipane Cake
1 h 45 min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 h 45 min
Lemon Tiramisu
6 h 25 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 h
Praline Cheesecake
4 h 10 min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 h 20 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 h 25 min
Strawberry Bavarois
6 h
Plum and Almond Traybake
1 h 5 min
Amaretti
35 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 h
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 h 20 min