Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g boneless pork belly, rind on, scored
- 3 garlic cloves
- 10 g sesame oil
- 60 g Japanese soy sauce
- 2000 g water
- 3 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1 tsp Chinese black vinegar
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices (3 mm)
- 50 g miso paste
- 2 eggs
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 270 g dried ramen noodles
- 1 nori sheet, torn into 4 pieces
- 4 tbsp canned sweet corn kernels
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- 2 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1860.2 kJ / 442.9 kcal
- Proteína
- 31.5 g
- Carbohidratos
- 24.3 g
- Grasa
- 23.9 g
- Grasa saturada
- 7.8 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 1249.3 mg
Recetas alternativas
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Korean beef bowl
1h 10min
Pork belly ramen
4h 10min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min