Dispositivos y accesorios
Japanese ramen noodle soup
Prep. 15min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
boneless pork belly, rind on scored400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
Chicken stock paste (see Tip)3 tsp
-
Chinese black vinegar1 tsp
-
piece fresh ginger cut into slices (3 mm)2 cm
-
miso paste50 g
-
eggs2
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
dried ramen noodles270 g
-
nori sheet torn into 4 pieces1
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1249.3 mg
Proteína
31.5 g
Calorías
1860.2 kJ /
442.9 kcal
Grasa
23.9 g
Fibra
3.5 g
Grasa saturada
7.8 g
Carbohidratos
24.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Korean beef bowl
1h 10min
Pork belly ramen
4h 10min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Thai red pork curry
35min