Dispositivos y accesorios
Victoria Sponge Cake (bløtkake)
Prep. 10min
Total 1h 10min
10 porsjoner
Ingredientes
Sukkerbrød
-
margarin, til smøringsmør til smøring
-
170 g margarin, plus extra for greasingsmør terninger, pluss ekstra for smøring170 g
-
finkornet sukker170 g
-
egg, medium3
-
selvhevende mel170 g
-
bakepulver1 ts
-
natron1 ts
-
vaniljeekstrakt, naturlig (opcional)1 ts
Fyll
-
syltetøy (alle typer) (f.eks. jordbær og bringebær)100 g
-
kremfløte200 g
-
bringebær150 g
-
melis til dryssing1 ss
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
4.1 g
Calorías
1683 kJ /
402 kcal
Grasa
25.5 g
Carbohidratos
39 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Da. Nå. Alltid.
50 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Ninguna calificación
Vegansk kokosnøttkake
Ninguna calificación
Schiacciata (dessertpizza)
Ninguna calificación
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Ninguna calificación
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Ninguna calificación
Appelsinkake med krydret sirup
Ninguna calificación
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Ninguna calificación
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Ninguna calificación
Søtpotet Donuts
Ninguna calificación
Gulrot- og eplekake
1h 30min