Dispositivos y accesorios
Sushi donuts
Prep. 10min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 8 pieces
Sodio
3635.7 mg
Proteína
45 g
Calorías
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Grasa
59.5 g
Fibra
16 g
Grasa saturada
10.2 g
Carbohidratos
238.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Mango frozen yogurt
5min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
Ninguna calificación
Egusi Stew
1h 30min
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Chilli Cheese Dogs
50min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Ninguna calificación
Hot and sour soup
20min
Stuffed veggie snails
45min
Skin glow detox juice
10min
Smoothie
5min