Dispositivos y accesorios
Sushi donuts
Prep. 10min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 8 pieces
Sodio
3635.7 mg
Proteína
45 g
Calorías
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Grasa
59.5 g
Fibra
16 g
Grasa saturada
10.2 g
Carbohidratos
238.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Vegan Bolognese
50min
Pumpkin Chai Latte
Ninguna calificación
Korean Fried Chicken
3h 10min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Pizza Margherita
2h 10min
Cherry Blossom Steamed Dumplings
1h 5min
Alpine macaroni with apple sauce
45min
Strawberry ice cream bars
12h 15min
Pizza Margherita
2h 10min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Mango and cayenne juice
15min