Dispositivos y accesorios
Hainan kylling med ris, grøntsagssuppe og dampede æg
Prep. 15min
Total 1h 25min
4 portioner
Ingredientes
-
kyllingelår, uden skind og ben (ca. 2 ben), udbenet500 g
-
soyasauce, light10 g
-
hvid peber, stødt¼ tsk
-
æg3
-
vand1560 g
-
salt1 ½ tsk
-
ingefær50 g
-
hvidløg10 g
-
vegetabilsk olie30 g
-
ris skyllet300 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
pandanblade (se tip)2
-
løg50 g
-
kartofler skåret i tern70 g
-
tomater skåret i både70 g
-
gulerødder skåret i tern120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1488 mg
Proteína
31 g
Calorías
2663 kJ /
637 kcal
Grasa
24 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
72 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
50 års jubilæum
50 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Vegetarlasagne
Ninguna calificación
Bagt mac and cheese med grøntsager
Ninguna calificación
Soba nudler
Ninguna calificación
Japanske ramen nudler
Ninguna calificación
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna calificación
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Ninguna calificación
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Ninguna calificación
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna calificación
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Ninguna calificación