Dispositivos y accesorios
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Prep. 15min
Total 35min
4 portioner
Ingredientes
-
cashewnødder, rå plus ekstra til pynt10 g
-
basilikumblade4
-
yoghurt naturel120 g
-
hvidløgspulver1 knivspids
-
olivenolie20 g
-
røget paprika, stødt½ teske
-
salt½ teske
-
vand500 g
-
kyllingebryst, uden skind400 g
-
grønkål skåret i skiver (5 mm)150 g
-
kiwi halveret, skåret i skiver (5 mm)200 g
-
fetaost smuldret100 g
-
lime skåret i skiver1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
613.5 mg
Proteína
28.3 g
Calorías
1544.8 kJ /
369.3 kcal
Grasa
22.3 g
Fibra
3.5 g
Grasa saturada
8 g
Carbohidratos
15.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Lidt og let til ugen
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling teriyaki
20min
Kødboller med tomatsauce
45min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Chiang Mai nudler
25min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación