Dispositivos y accesorios
Vegan Aioli Sauce
Prep. 5min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
raw cashew nuts soaked in water for 5 hours min. then drained120 g
-
waterdairy-free milk of choice160 g
-
lemon juice50 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 350 g
Sodio
318 mg
Proteína
23 g
Calorías
2878 kJ /
688 kcal
Grasa
53 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
9 g
Carbohidratos
159 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Go Green, Feel Good
71 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Cashew Butter
50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Leftover Vegetable Stock
50min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Vegan Parmesan
15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Tomato Kasoundi
2h
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min