Dispositivos y accesorios
Chorizo-frittata
Prep. 20min
Total 40min
6 portioner
Ingredientes
-
olivenolie plus ekstra til stegning25 g
-
rød peberfrugt skåret i mindre stykker (2-3 cm)150 g
-
løg skåret i skiver (2 mm)150 g
-
kartofler skåret i skiver (5 mm)200 g
-
salt2 - 4 knivspids
-
chorizo skin fjernet og skåret i mindre stykker (2 cm)150 g
-
æg6
-
mælk100 g
-
persilleblade, friske hakket1 teske
-
sort peber, friskkværnet2 knivspids
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
430.3 mg
Proteína
13.2 g
Calorías
1112.3 kJ /
265.9 kcal
Grasa
18.5 g
Fibra
1.7 g
Grasa saturada
5.8 g
Carbohidratos
11.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sensommerens favoritter
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Dumplings med boghvede og feta (2500 kcal)
Ninguna calificación
Falafel-vafler
Ninguna calificación
Tostadas med kylling og raja
40min
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Ninguna calificación
Pandekager med to slags fyld
Ninguna calificación
Æg en cocotte med skinke og ærter
Ninguna calificación
Endviesalat, Ragù-pasta og Chokolademousse
Ninguna calificación
Sød kartoffelkarry med broccoli
Ninguna calificación
Bacon- og bønnesalat med ristede nødder og parmesan
25min
Vegetarisk Japchae
Ninguna calificación
Chili- og jordnøddenudler med tofu og chili-hvidløgsolie
Ninguna calificación