Dispositivos y accesorios
Bienenstich kake
Prep. 30min
Total 6h 50min
12 porsjoner
Ingredientes
Fyll
-
vann130 g
-
gelatinpulver1 ss
-
helmelk500 g
-
finkornet sukker100 g
-
maismel50 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig2 ts
Deig
-
rapsolje pluss ekstra til smøring50 g
-
brødsmuler, tørket2 ss
-
ricotta, glatt godt drenert130 g
-
helmelk50 g
-
egg1
-
hvetemel300 g
-
bakepulver2 ½ ts
-
salt¼ ts
-
sukker150 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
-
smør, usaltet delt i biter100 g
-
aprikossyltetøy30 g
-
mandler, flak200 g
-
kremfløte, 35 % fett200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
450.1 mg
Proteína
10.8 g
Calorías
2156.8 kJ /
513.5 kcal
Grasa
30.6 g
Fibra
2.6 g
Grasa saturada
11.1 g
Carbohidratos
50 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Oktoberfest
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Ninguna calificación
Vegansk kokosnøttkake
Ninguna calificación
Schiacciata (dessertpizza)
Ninguna calificación
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Ninguna calificación
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Ninguna calificación
Appelsinkake med krydret sirup
Ninguna calificación
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Ninguna calificación
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Ninguna calificación
Søtpotet Donuts
Ninguna calificación
Gulrot- og eplekake
1h 30min