
Versiones compatibles
Marinerte fiskefileter med chermoulasaus og couscoussalat
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinert fisk
- 2 hvitløksfedd
- 5 g ingefær, fersk skrelt, delt i runde skiver (2 mm)
- 1 rød chili, fersk delt i to, uten frø
- ½ - 1 ts fennikelfrø, tørkede etter smak
- 1 klype kanel, malt
- ¼ ts safran
- ½ ts havsalt
- 3 ss olivenolje
- 2 hvit fiskefileter, uten skinn (ca. 180 g hver)
Chermoulasaus
- 2 hvitløksfedd
- 30 g koriander, fersk blader og stilker, hakket
- ½ - 1 ts spisskummen, malt etter smak
- 1 ts paprika krydder, søtt
- 1 klype chiliflak, tørket
- 30 g sitronsaft, ferskpresset
- 30 g olivenolje
Couscoussalat
- 100 g couscous
- 15 g olivenolje
- 110 g vann
- 1 klype spisskummen, malt
- ½ ts salt
- 5 kvister koriander, fersk kun blader
- 1 rød chili, fersk
- 1 ts sitronskall finrevet
- 1 gulrot (ca. 60 g), delt i biter
- 50 g oliven, svart, uten stein
- 80 g hvite kikerter, på boks drenerte
Dampet marinert fisk
- 500 g vann
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 762 kcal / 3187 kJ
- Proteína
- 43 g
- Grasa
- 45 g
- Carbohidratos
- 44 g
- Fibra
- 7 g
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