Dispositivos y accesorios
Klippekrans
Prep. 20min
Total 1h 45min
20 porsjoner
Ingredientes
-
2 ts tørrgjærfersk gjær25 g
-
sukker120 g
-
melk400 g
-
smør delt i fire biter100 g
-
kardemomme, malt2 ts
-
hvetemel700 g
-
salt½ ts
Smør og kanel fyll
-
smør romtemperert100 g
-
sukker4 ss
-
kanel, malt2 ss
-
hvetemel til å rulle ut deigen
-
egg1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
74.3 mg
Proteína
5.2 g
Calorías
1065.7 kJ /
254.7 kcal
Grasa
9.5 g
Fibra
1.8 g
Grasa saturada
5.7 g
Carbohidratos
37.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Norske matretter med Thermomix®
55 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Ninguna calificación
Vegansk kokosnøttkake
Ninguna calificación
Schiacciata (dessertpizza)
Ninguna calificación
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Ninguna calificación
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Ninguna calificación
Appelsinkake med krydret sirup
Ninguna calificación
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Ninguna calificación
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Ninguna calificación
Søtpotet Donuts
Ninguna calificación
Gulrot- og eplekake
1h 30min