Dispositivos y accesorios
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Prep. 10min
Total 45min
1 pot
Ingredientes
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pot
Sodio
56 mg
Proteína
7.6 g
Calorías
3772 kJ /
898.1 kcal
Grasa
1.1 g
Fibra
13.1 g
Grasa saturada
0 g
Carbohidratos
213 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Aan tafel 2022!
10 Recetas
Benelux
Benelux
Rabarber
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pruimenjam
55min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Rabarberijs
36h 25min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Ninguna calificación
Rijstpudding
1h
Pudding
15min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Kruidenvinaigrette
Ninguna calificación
Traditionele vruchtenjam
55min
Confituur van ananas en gember
40min
Aardbeienjam
1h 5min
Appelmoes
20min