Dispositivos y accesorios
Groene pepersaus
Prep. 5min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
2.7 g
Calorías
688 kJ /
165.6 kcal
Grasa
12 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Choronsaus
20min
Bearnaisesaus
15min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
250 g sjalot fruiten
Ninguna calificación
Crostini met champignons en fontinakaas
Ninguna calificación
Chocolademousse
3h 20min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bearnaisesaus
20min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min