Dispositivos y accesorios
Choronsaus
Prep. 5min
Total 20min
1 pot
Ingredientes
-
verse dragon2 - 3 takjes
-
verse kervel2 - 3 takjes
-
tomaat (ong. 50 g)1
-
sjalot80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter in stukken180 g
-
eierdooiers4
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)1 - 2 tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pot
Sodio
1335 mg
Proteína
27 g
Calorías
7899 kJ /
1885 kcal
Grasa
195 g
Fibra
2.8 g
Grasa saturada
104 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indikken modus
17 Recetas
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pulled Pork
Ninguna calificación
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Groene pepersaus
20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Pommes Dauphine
1h 40min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Bearnaisesaus
20min