Risotto met Parmezaanse kaas
TM6 TM5 TM31

Risotto met Parmezaanse kaas

4.3 (28 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 1 sjalot (ca. 30 g)
  • 40 g boter
  • 10 g extra vergine olijfolie
  • 320 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
  • 60 g droge witte wijn
  • 820 g water
  • 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
    o 1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta
  • ½ - 1 tl zout, naar smaak

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
1812 kJ / 433 kcal
Proteína
9 g
Carbohidratos
63 g
Grasa
15 g
Fibra
1.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas