Dispositivos y accesorios
Rabarbertaart
Prep. 15min
Total 55min
8 stuks
Ingredientes
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Proteína
8.8 g
Calorías
1874 kJ /
450 kcal
Grasa
29 g
Carbohidratos
35 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rabarber
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
No ratings
Rabarber-citroen cookies
1 h
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
No ratings
Kruimeldeeg
5min
Vijgenmosterd
25min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Gefermenteerde wortelen
No ratings
Traditionele vruchtenjam
55min
Chocoladecustard
1 h 20min
Banketbakkersroom
15min
Appelmoes
20min