Dispositivos y accesorios
Lemon Mousse with Basil Slush
Prep. 40min
Total 25h
8 portions
Ingredientes
Lemon cream
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
sugar50 g
-
lemons zest only3
-
lemon juice125 g
-
egg yolks (approx. 70 g)4
-
eggs (approx. 80 g)2
-
butter75 g
Basil slush
-
water310 g
-
lime juice110 g
-
sugar90 g
-
fresh basil leaves only50 g
Lime jelly
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
water45 g
-
sugar30 g
-
lime juice30 g
Lemon frosting
-
sugar50 g
-
lemon zest only1
-
egg whites (approx. 50 g)1 ½
Assembly
-
fresh mixed berries to garnish
-
digestive biscuit crushed
-
fresh basil leaves to garnish
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
1017 kJ /
243 kcal
Grasa
11 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
31 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Frangipane cake
1h 45min
Thai Chicken Tartlets
Ninguna calificación
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Tempered chocolate
40min
Quiche Lorraine
45min
Tarte Tatin
1h
Rich Fruit Cake
25h 25min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5h 30min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min