Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lemon Curd
- 85 g caster sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 2 large eggs
- 50 g unsalted butter, diced
- 40 g freshly squeezed lemon juice
Puff Pastry Tarts
- 1 large egg
- 1 Tbsp whole milk
- plain flour, for dusting
-
1000
g puff pastry, ready-made, two rectangular blocks
o quick puff pastry, homemade (see tip) - 1 - 1 ½ Tbsp caster sugar
Finalisation
- 600 g nectarines, ripe but firm, unpeeled, stone removed, halved vertically and bottom trimmed (see tip)
- 250 g mascarpone, chilled
- 80 g double cream, chilled
- 1 ½ Tbsp pistachio nuts, unsalted, shelled, roughly chopped, for serving
- 2 Tbsp mint leaves, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1402 kJ / 335 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 31 g
- Grasa
- 21 g
- Grasa saturada
- 11 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 232 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Piped Raspberry Mousse
1h
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Chocolate and nut babka
3h
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3h
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30 min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1h 30min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1h 50min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Mango Swiss Roll
40min