Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salata
- 150 g yeşil elma kabuklu, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (maksimum 12 cm)
- 150 g rezene kökü, parçalara bölünmüş (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Salata sosu
- 20 g dereotu yaprağı (bk. Öneriler)
- 80 g zeytinyağı
-
15
g Dijon hardalı
o 15 g hardal - 50 g sade yoğurt
- 15 g kırmızı şarap sirkesi
- tuz
- karabiber
- Inf. nutricional
- por 1 porsiyon
- Calorías
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Proteína
- 0.4 g
- Carbohidratos
- 1.5 g
- Grasa
- 5 g
- Grasa saturada
- 0.7 g
- Fibra
- 0.5 g
- Sodio
- 26 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Etli Taze Fasulye
1h 10 min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5 min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Ninguna calificación
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10 min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Ninguna calificación
Kereviz Remoulade
Ninguna calificación
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Ninguna calificación
Doğranmış karışık taze otlar
10min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min