Fish Ceviche
TM6 TM5

Fish Ceviche

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 510 g fresh white fish, cut into pieces (1 cm/½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
  • 1 ½ tsp salt, to taste, divided
  • 200 g lime juice
  • 200 g Roma tomatoes, quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
  • 100 g red onions, cut into pieces
  • 140 g vegetable oil
  • 1 tsp oregano, dried, to taste (opcional)
  • 15 g cilantro, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 avocado, cubed (1 cm/½ in.)
  • corn tostadas, to serve
    o salted crackers, to serve
  • 2 limes, cut into wedges, to serve
  • hot sauce, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2372 kJ / 564.8 kcal
Proteína
28 g
Carbohidratos
18.3 g
Grasa
43.5 g
Grasa saturada
6 g
Fibra
2 g
Sodio
1105 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas