Dispositivos y accesorios
Tex-Mex BBQ Brisket
Prep. 30min
Total 5h 30min
10 portions
Ingredientes
Dry Rub
-
dried ancho chilies de-seeded and de-stemmed3
-
1 tsp chipotle chili powderdried chipotle chilies2
-
black peppercorns1 oz
-
brown sugar½ oz
-
onion powder1 tbsp
-
mustard powder2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
Brisket
-
beef brisket untrimmed64 - 80 oz
-
smoked bacon sliced16 oz
BBQ Sauce
-
fresh Roma tomatoes quartered6 oz
-
white onions quartered4 oz
-
brown sugar3 ½ oz
-
canned chipotle chilies in adobo sauce, to taste3
-
garlic cloves2
-
apple cider vinegar2 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
molasses1 oz
-
Dijon mustard1 heaping tbsp
-
salt to taste¾ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
43 g
Calorías
2452 kJ /
586 kcal
Grasa
37 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
18 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Mediterranean Chicken
35min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40min
Parmesan Stock Cubes
35min
Potstickers
45min
Chocolate Puffed Cereal Bites
20min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Maple Bacon Toffee Cookies
35min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min
Texas Chili
1h 10min
Pollo Pibil
1h 30min