Dispositivos y accesorios
Veggie and Fruit Muffins
Prep. 10min
Total 30min
12 pieces
Ingredientes
-
zucchini cut into pieces (1 in.)5 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.), (approx. 1 carrot)3 oz
-
apple quartered (approx. 1 sm.)3 oz
-
coconut oil2 ½ oz
-
coconut sugar6 oz
-
water1 oz
-
banana (approx. 1 banana)4 oz
-
whole wheat flour7 oz
-
vanilla1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 ¼ tsp
-
salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
148.6 mg
Proteína
2 g
Calorías
768.5 kJ /
183.7 kcal
Grasa
6.2 g
Fibra
1.3 g
Grasa saturada
5.2 g
Carbohidratos
31.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Back to School
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Superfood Breakfast Muffins
1h
Banana Nut Bliss Cookies
25min
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1h
Oatmeal Raisin Cookies
50min
Carrot Cake Cookies
35min
Paleo Breakfast Cereal
40min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55min
Zucchini Bread
1h 15min
Banana and Strawberry Muffins
1h
Quinoa Patties
1h
Pumpkin Scones
25min
Banana Walnut Muffins
35min