Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
TM6 TM5

Loaded Burrito Bowl with Pork Chops

4.2 ( 41 valoraciones )

Ingredientes

Toppings

  • 4 oz Monterey Jack cheese in pieces
    o 4 oz cheddar cheese in pieces
  • 15 oz romaine lettuce
  • 4 oz red bell pepper
    o 4 oz green bell pepper
  • 2 tomatoes (approx. 10 oz)
  • 4 oz sour cream full fat, to serve
  • 1 - 2 avocados sliced to serve

Spice Rub and Pork

  • 1 tsp ancho chili powder
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp smoked paprika
  • 5 pork chops, boneless (approx. 5 oz ea.)
  • 2 oz avocado oil
    o 2 oz extra virgin olive oil

Cauliflower Rice

  • 20 oz cauliflower florets divided
  • 2 garlic cloves
  • 6 oz yellow onions quartered
  • ¼ tsp dried red pepper flakes
  • 1 tsp ancho chili powder
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 oz avocado oil
    o 1 oz extra virgin olive oil
  • kosher salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • ½ lime juice and zest
  • 1 - 2 tbsp chopped cilantro
    o 1 - 2 tbsp chopped parsley

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
793 kcal / 3318 kJ
Proteína
52 g
Grasa
57 g
Carbohidratos
23 g
Fibra
10 g
Grasa saturada
16 g
Sodio
591 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas