Dispositivos y accesorios
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (opcional) to garnish2 - 3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1198.8 mg
Proteína
11.1 g
Calorías
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Grasa
5.4 g
Fibra
4.6 g
Grasa saturada
0.7 g
Carbohidratos
52.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Food Trends 2022
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sup Buntut
3h
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h
Bibimbap
55min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Curry Mee
30min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min