Dispositivos y accesorios
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (opcional) to garnish2 - 3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1198.8 mg
Proteína
11.1 g
Calorías
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Grasa
5.4 g
Fibra
4.6 g
Grasa saturada
0.7 g
Carbohidratos
52.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Food Trends 2022
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1h 30min
Mee Siam Kuah
1h 5min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Balado Eggplant
50min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Chili Oil Noodles
30min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Baked Sushi
1h 15min
Aglio olio e peperoncino
35min