Dispositivos y accesorios
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (opcional) to garnish2 - 3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1198.8 mg
Proteína
11.1 g
Calorías
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Grasa
5.4 g
Fibra
4.6 g
Grasa saturada
0.7 g
Carbohidratos
52.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Food Trends 2022
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Pandan Sponge Cake
1h
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Beef Rendang
1h 30min
Stir-fry Chayote
25min
Mistletoe Matcha Bread
2h 30min
Beef Rendang
1h 35min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1h