Dispositivos y accesorios
Apples with cider sabayon sauce
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5 g
Calorías
969 kJ /
232 kcal
Grasa
6 g
Fibra
2.7 g
Carbohidratos
34 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 h
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Turmeric Green Tea
20 min
Mango Sorbet
5 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 h 10 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 h 30 min
Guinean prawns
25 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Duck foie gras
24 h
Gazpacho
1 h 15 min
Temaki Sushi
1 h
Chocolate Porter Brownies
45 min