Dispositivos y accesorios
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
Prep. 20min
Total 11h 20min
4 portions
Ingredientes
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
xanthan gum¼ tsp
-
sea salt½ tsp
Corn husk stock
-
sweet corn cob kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)1
-
water500 g
Bread praline
-
sourdough bread30 g
-
unsalted butter2 tsp
Corn spun toffee
-
caster sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
vinegar50 g
-
water1000 g
Assembly
-
sea salt flakes to sprinkle
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
311.4 mg
Proteína
4.4 g
Calorías
2190.1 kJ /
523.5 kcal
Grasa
13.4 g
Fibra
5.4 g
Grasa saturada
7.6 g
Carbohidratos
100.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chef favourites
57 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Chunky guacamole
10min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Basic cheesecake
10h
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Quick béchamel sauce
15min
Lemonade scones
25min
Hollandaise
15min