Rosé Cream Puff Pastry
TM6

Rosé Cream Puff Pastry

4.3 (4 valoraciones )

Ingredientes

Pastry Cream

  • 4 oz sugar
  • 1 ½ oz corn starch
  • 8 oz heavy whipping cream
  • 8 oz whole milk
  • 5 oz sparkling wine, rosé
    o 5 oz sparkling wine
  • 3 large eggs
  • 1 vanilla bean pod
  • ⅛ tsp salt
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 1 - 2 drops red food coloring (opcional)

Puff Pastry

  • 1 sheet puff pastry, thawed

Assembly

  • 8 oz fresh raspberries
    o 8 oz fresh strawberries, hulled, sliced
  • confectioners sugar, to dust

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
8433.5 kJ / 2015.7 kcal
Proteína
32.8 g
Carbohidratos
165.7 g
Grasa
132.9 g
Grasa saturada
58.5 g
Fibra
14.5 g
Sodio
723.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas