Dispositivos y accesorios
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Prep. 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingredientes
Vanilla Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
double cream125 g
-
2 tsp vanilla bean pastevanilla pod seeds only1
Caramel Sauce
-
light brown sugarsugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat whipping or double cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
puff pastry1 sheet
-
white vinegar1 Tbsp
Pecan Praline
-
pecan nut halves300 g
-
Demerara sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
white vinegar50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
222.5 mg
Proteína
10.1 g
Calorías
4482.2 kJ /
1071.3 kcal
Grasa
80.2 g
Fibra
7.1 g
Grasa saturada
28.8 g
Carbohidratos
91.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1h
Windsor Bread
1h 50min
Quick Bread Rolls
45min
Endless Variations Bread
45min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2h
Triple Chocolate Muffins
50min
Focaccia
3h
Apple Buckle Cake (TM5)
2h
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9h
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Jam Sandwich Biscuits
2h 15min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min