Dispositivos y accesorios
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Prep. 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingredientes
Vanilla Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
double cream125 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel Sauce
-
sugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat whipping or double cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
puff pastry1 sheet
-
white vinegar1 Tbsp
Pecan Praline
-
pecan nut halves300 g
-
Demerara sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
white vinegar50 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
1071.3 kcal /
4482.2 kJ
Proteína
10.1 g
Grasa
80.2 g
Carbohidratos
91.3 g
Fibra
7.1 g
Grasa saturada
28.8 g
Sodio
222.5 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

We Can Switch To Chef Mode In A Flash
23 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
1h 30min
1h 20min
13h 25min
2h 20min
2h 15min
10min
10min
8h 30min
1h
2h 5min
1h
3h 25min