Dispositivos y accesorios
Snapper with Spiced Oil
Prep. 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
184.4 mg
Proteína
56.5 g
Calorías
2710.9 kJ /
647.9 kcal
Grasa
38.9 g
Fibra
2.9 g
Grasa saturada
6.3 g
Carbohidratos
16.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Air-Fry Sensor
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Rainbow Bowl
1h 15min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Chocolate Seed Granola
50min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Salmon Miso Soup
30min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h