Vegetable Stock Paste
TM6 TM5

Vegetable Stock Paste

4.8 ( 97 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz Parmesan cheese cut into pieces (1¼ in.) (opcional)
  • 7 oz celery stalks cut into pieces
  • 9 oz carrots cut into pieces
  • 3 ½ oz onions halved
  • 3 ½ oz tomatoes cut into pieces
  • 5 ½ oz zucchini cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 2 oz fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (opcional)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 4 ½ oz coarse salt
  • 1 oz dry white wine
    o 1 oz water
  • 1 tbsp olive oil

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
77.4 kcal / 323.7 kJ
Proteína
2.1 g
Grasa
2.9 g
Carbohidratos
11.9 g
Fibra
4.4 g
Grasa saturada
0.5 g
Sodio
8304.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas