Dispositivos y accesorios
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Prep. 15min
Total 35min
4 portion
Ingredientes
Salmon with Almond Crust
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (595 g, approx. 155 g ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
garlic clove2
-
salt½ tsp
-
30 g walnut, shelledalmond, blanched30 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
parsley, fresh2 sprigs
Pappardelle with Asparagus
-
asparagus, green trimmed and cut into pieces (½ in.)255 g
-
water1500 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
pasta, dried, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)300 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zested, grated1
-
parsley, fresh chopped1 - 2 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
106.3 g
Calorías
5748.3 kJ /
1373.9 kcal
Grasa
71.7 g
Fibra
6.1 g
Carbohidratos
77 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
In Homemade we Trust
37 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10min
Neapolitan Pizza
Ninguna calificación
Cochinita Pibil
4h
Fish Ceviche
3h 25min
Cochinita Pibil
4h
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5h
Saint-Honore
2h 45min
Creamy Mushroom Soup
25min
Horchata
5min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Ninguna calificación
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Berry Curd
20min