Dispositivos y accesorios
Pistachio Filled Eid Cookies
Prep. 10min
Total 45min
45 pieces
Ingredientes
-
butter120 g
-
ghee140 g
-
egg yolk1
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
plain flour400 g
-
vanilla extract1 tsp
-
salt¼ tsp
-
green food colouring3 drops
-
pistachio nuts deshelled, toasted (see tips)150 g
-
icing sugar plus extra for dusting50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
50.5 mg
Proteína
1.7 g
Calorías
413.8 kJ /
98.9 kcal
Grasa
6.4 g
Fibra
0.6 g
Grasa saturada
3.2 g
Carbohidratos
9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nikmat Raya
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Sup Buntut
3h
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Beef Rendang
1h 30min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Calamansi Juice
5min