Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)

Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)

Ninguna valoración
Prep. 30min
Total 1h 15min
4 portion

Ingredientes

Dough
  • all purpose white flour
    255 g
  • cornstarch
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • water
    130 g
Chicken
  • onions cut into thin wedges (¼ in.)
    115 g
  • water
    995 g
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • chicken thigh, skinless, boneless cut into strips (¾ in.)
    340 g
  • garlic cloves to taste
    8 - 10
  • vegetable oil
    1 ½ tbsp
  • sesame oil
    1 tbsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
Noodles and Soup
  • water
    1750 g
  • all purpose white flour to dust
  • sesame oil to drizzle
  • green onions thinly sliced, for garnish
    2
  • Korean chilli paste to serve (optional - see Tip)

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 495 kcal / 2071 kJ
Proteína 20.3 g
Grasa 20 g
Carbohidratos 60 g
Fibra 3.1 g
Grasa saturada 3.8 g
Sodio 1655.5 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...