Dispositivos y accesorios
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
apples peeled, diced (2 cm)100 g
-
pear peeled, diced (2 cm)100 g
-
plum pitted, diced (2 cm)70 g
-
grapes halved70 g
-
caster sugar4 Tbsp
-
brandysweet sherry4 Tbsp
-
fresh parsley cut in pieces3 sprigs
-
red pepper150 g
-
green pepper150 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
150 g tinned peeled plum tomatoesplum tomatoes quartered150 g
-
white long grain rice300 g
-
water650 g
-
saffron threads (opcional)½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade1 ½ heaped tsp
-
large raw prawns, peeled400 g
-
vanilla ice cream for serving4 scoops
-
flaked almonds, toasted for garnishing4 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
915.6 mg
Proteína
22.9 g
Calorías
2793.9 kJ /
667.8 kcal
Grasa
18.6 g
Fibra
5.5 g
Grasa saturada
5.4 g
Carbohidratos
99.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Cod and Spinach Soup
40min
Basic Soup Purée
Ninguna calificación
Creamy Feta Dip
5min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2h
Number Cake
2h
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Maple-glazed Carrots
45min
Orange Sponge Cake
1h